Contact :     056/71 01 23

Info voor patiënten

Gelieve bij elke consultatie uw identiteitskaart (voor kinderen kids-ID of ISI+kaart) mee te brengen alsook een klever van het ziekenfonds.

Een afspraak maken kan online via het menu “AFSPRAAK MAKEN” of telefonisch op 056/71 01 23.

Belmoment
Wij voorzien iedere dag een moment waarop u terecht kan om kleine vragen te stellen of een bloedresultaat kort te bespreken:
– ’s ochtends tussen 10u00 en 10u15
– ’s avonds tussen 18u45 en 19u00
Voor dringende zaken mag u natuurlijk steeds bellen.
Vragen via e-mail beantwoorden is niet haalbaar en leidt tot misverstanden. Soms kunnen wij u vragen om op consultatie te komen voor uitgebreide uitleg.

Huisbezoeken
Wij vragen u om bij voorkeur zelf naar de praktijk te komen. Hier kunnen we u de beste zorg bieden (uitrusting, informatie opzoeken…)
Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden, liefst ’s ochtends voor 10.15h. Daarna kan u ons natuurlijk nog steeds contacteren voor huisbezoeken

Cryotherapie (vervriezen)
Cryotherapie (of vervriezen met vloeibare stikstof) van bepaalde huidletsels is mogelijk op woensdag vanaf 13h, op donderdag of op vrijdag. Niet de eerste woensdag en donderdag van de maand.

Voorschriften en attesten
Voorschriften en attesten worden uitsluitend op raadpleging meegegeven. Wij proberen met u af te spreken zodat u voldoende voorschriften heeft tot de volgende raadpleging. Voor het invullen van attesten is steeds de aanwezigheid van de patiënt nodig.

Bancontact en Payconiq of Android Pay
Betaling is mogelijk met Bancontact of met een app op uw smartphone: Payconiq (www.payconiq.be) of Android Pay (Google Play Store)

Wachtdienst
Tijdens het weekend en op feestdagen kan u zich beroepen op de wachtdienst via het telefoonnummer 1733.